Om Oss

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar, workshops & föreläsningar som får ditt företag och dina medarbetare att gå från digital stress till klarhet och vidare till handling, strategiskt såväl som operativt.

Priset vi kan tvingas betala för att verka i en värld där förändringstakten är exponentiell kan vara väldigt högt, både för företag och individer. Men rätt förvaltat kan en hög förändringstakt också bidra till att nya möjligheter öppnas upp i en betydligt snabbare hastighet än tidigare. Och kan vi ta tillvara på dessa möjligheter innebär det att förtjänsterna av den digitala transformationen överstiger kostnaderna.

Digital transformation – inte på bekostnad av, utan tack vare, medarbetarna” är vår paroll och “bryta ner digitalisering och bygga upp människan” är metoden!

För att öka sannolikheten att möjligheterna den digitala transformationen innebär blir verklighet har vi samlat ett gäng superhjärnor. En del är kända för den stora massan och andra har valt att låta deras resultat tala för sig själva. Det som förenar oss är vår drivkraft att bidra till en bättre värld, ett litet steg i taget! Och inte på bekostnad av, utan tack vara, människor!

Bryta ner digitaliseringen och bygga upp människan är vår metod!

/ Changers

Vår story

Vi träffades första gången för tio år sedan då vi jobbade på en inkubator tillsammans som affärsutvecklare och skulle i ett februarikallt Stockholm ta en vanlig catch-up fika. Men istället för att resultera i den traditionella sockerkoman och värkande käkar efter allt garvande fick den här fikan en helt annan utkomst.

Vi började diskutera världen…Vart är vi egentligen på väg? Vad innebär den digitalisering vi ser ske och hur i hela friden kommer det att påverka oss människor? Finns det lika mycket hopp som dystopi?

Det blev inte bara ett möte mellan oss som personer utan ett möte mellan digitaliseringen och människan och när vi reste oss från bordet var vi rörande överens, vi måste bidra med det vi kan för att se till att digitaliseringen inte sker på bekostnad av mänskligheten utan tvärtom hjälper oss att bli ännu bättre och sannare människor. Då fyller den ett sant, och inte bara kommersiellt syfte!

Så två ekonomer, en med fetish för det digitala och en för det mänskliga, diametralt olika bakgrunder och liv men med en gemensam drivkraft: Att göra det komplexa begripligt!

/ Jenny Collén Gustafsson & Judith Wolst

Jenny Collén Gustafsson

Jenny Collén Gustafsson

Grundare & föreläsare

Jenny Collén Gustafsson är strategisk rådgivare, entreprenör, föreläsare och författare verksam i Sverige och Dubai, Hon har drivit affärsutvecklings-, talang och ledarskapsprogram för start-ups såväl som för multinationella företag.

Judith Wolst

Judith Wolst

Grundare & föreläsare

Judith Wolst är digital strateg, föreläsare och entreprenör – senast som medgrundare och VD för den digitala kommunikationsbyrån For Sure. Judith har en bakgrund som civilekonom och har arbetat med internet sedan 2005. Hon förekommer aktivt i media.

Våra föreläsare / utbildare

Karin Zingmark

Ledarskap & Förändring
Karin är rådgivare, talare och författare med över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom IT och media, senast som marknadschef på Microsoft. Nu hjälper hon företag att driva digitaliseringsfrågor inom bl a ledarskap och kommunikation. 

Jesper Åström

Marknadsföring & viralitet
Jespers expertis ligger inom digital taktik, dvs hur man får saker att ”flyga” på internet. Med närmare 40 000 timmars erfarenhet inom området  slår han de flesta på fingrarna inom lanseringa av produkter, tjänster och kampanjer.

Karin Winther

Innehållsproduktion & digital strategi
Karin har över 10 års erfarenhet av mediebranschen där hon idag jobbar på Filip & Fredriks produktionsbolag som digital strateg & innehållsansvarig för branded content. Hon är unik i sin profil som expert på att skapa innehåll som engagerar på olika plattformar.

 

Yamina Enedahl

Prestationspsykologi & ledarskap 
Yamina är föreläsare, författare, världsrekordhållare i fridykning och licensierad mental tränare med mer än 15 års erfarenhet av att coacha individer, team och ledare på alla nivåer. (Foto, Andy Foster).

Jeanette Fors-Andree

Krishantering & medieträning
Jeanette har en bakgrund som forskare och är krishanterar, medietränare och medierådgivare. Hon har arbetat med förtroendekrisier i 13 år och har en gedigen praktisk erfarenhet av komplexa kriser och mediala granskningar.

Petronella Turesson

Kommunikation & innovation
Petronellas holistiska och datadrivna approach gör att hon enkelt rör sig mellan digital strategi taktik och genomförande. Med lärdomar från snabbfotade techbolag har hon specialiserat sig på att hjälpa företag inom digitalisering, innovation och marknadsföring.

 

Emma Lindblad

Människan & tekniken
PhD. Emma Lindblad är forskare, antropolog och föreläsare vid Institutionen för Mediestudier vid SU. Till Emmas expertområden hör konsumtion, kultur och identitet, inom vilka den digitala kulturen utgör en central del.

Jenny Claesson

Mångfald & genus
Jenny är normingenjör och expert på normer, mångfald och genus. Hon hjälper företag att se hur de kan arbeta på ett uppdaterat sätt i ett samhälle där kraven på att alla ska vara inkluderade är en självklarhet.

Stefan Wendin

Innovation, teknik & livet
Stefan är innovation personifierad. Med bred kunskap om tekniken, biologi och människan hjälper han företag att skapa innovativa lösningar.