Våra utbildningar

Frågan är inte längre OM företag behöver digitaliseras utan NÄR och HUR!

Oavsett om ni just har påbörjat digitaliseringen, eller är mitt i den, så möjliggör vår metod konkreta resultat på kort tid. 

I vårt team ingår några av de främsta experterna inom sina respektive områden och tillsammans skräddarsyr vi utbildningar och workshops för chefer, ledningsgrupper, styrelser, hela eller delar av företaget. Utifrån era utmaningar säkerställer vår metod att alla delar som omfattas av digitaliseringen, inte minst människan, inkluderas i processen och på så sätt kan vi skapa resultat på kort tid. 

Grunden i våra utbildningar ligger i digital transformation + människan och populära teman är:

  • Vision och digital strategi
  • Innovation
  • Ledarskap
  • Medarbetares fulla potential
  • Effektiv digital kommunikation
  • Krishantering
  • Affärsutveckling och entreprenörskap

Changers modell för digital transformation

Rätt förvaltat innebär den digitala transformationen fantastiska möjligheter! Men att förändra är inte lätt och statistiskt går 70 % av allt förändringsarbete åt pipsvängen! De största anledningarna är att motstånd från organisationen och bristande ledarskap.

Vi har skapat en metod som inte bara resulterar i att ni kommer kunna nyttja den digitala transformationens fördelar utan även säkerställer att medarbetarna är med på tåget.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Våra utbildningar utgår alltid från samma metodik: bryta ner digitaliseringen och bygga upp människan. Upplägget justeras sedan efter varje företags unika situation.

/ Changers

Våra föreläsare / utbildare

Karin Zingmark

Ledarskap & förändring
Karin är rådgivare, talare och författare med över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom IT och media, senast som marknadschef på Microsoft. Nu hjälper hon företag att driva digitaliseringsfrågor inom bl a ledarskap och kommunikation. 

Jesper Åström

Marknadsföring & viralitet
Jespers expertis ligger inom digital taktik, dvs hur man får saker att ”flyga” på internet. Med närmare 40 000 timmars erfarenhet inom området  slår han de flesta på fingrarna inom lanseringa av produkter, tjänster och kampanjer.

Karin Winther

Innehållsproduktion & digital strategi
Karin har över 10 års erfarenhet av mediebranschen där hon idag jobbar på Filip & Fredriks produktionsbolag som digital strateg & innehållsansvarig för branded content. Hon är unik i sin profil som expert på att skapa innehåll som engagerar på olika plattformar.

Yamina Enedahl

Prestationspsykologi & led
Yamina är föreläsare, författare, världsrekordhållare i fridykning och licensierad mental tränare med mer än 15 års erfarenhet av att coacha individer, team och ledare på alla nivåer. (Foto, Andy Foster) 

Jeanette Fors-Andree

Krishantering & medieträning
Jeanette har en bakgrund som forskare och är krishanterar, medietränare och medierådgivare. Hon har arbetat med förtroendekrisier i 13 år och har en gedigen praktisk erfarenhet av komplexa kriser och mediala granskningar.

Petronella Turesson

Kommunikation & innvoation
Petronellas holistiska och datadrivna approach gör att hon enkelt rör sig mellan digital strategi taktik och genomförande. Med lärdomar från snabbfotade techbolag har hon specialiserat sig på att hjälpa företag inom digitalisering, innovation och marknadsföring.

Emma Lindblad

Människan & tekniken
PhD. Emma Lindblad är forskare, antropolog och föreläsare vid Institutionen för Mediestudier vid SU. Till Emmas expertområden hör konsumtion, kultur och identitet, inom vilka den digitala kulturen utgör en central del.

 

Jenny Claesson

Normer, mångfald & genus
Jenny är normingenjör och expert på normer, mångfald och genus. Hon hjälper företag att se hur de kan arbeta på ett uppdaterat sätt i ett samhälle där kraven på att alla ska vara inkluderade är en självklarhet.

Stefan Wendin

Innovation, teknik & livet
Stefan är innovation personifierad. Med bred kunskap om tekniken, biologi och människan hjälper han företag att skapa innovativa lösningar. 

Jenny Collén Gustafsson

Människan och affären
Jenny är grundare av Changers, strategisk rådgivare, entreprenör och föreläsare. Hon har drivit affärsutvecklings-, talang- och ledarskapsprogram för start-ups såväl som för multinationella företag. 

 

Judith Wolst

Digital strategi och förändring
Judith är grundare av Changers, digital strateg och aktivt anlitad föreläsare. Hon har arbetat med internet sedan 2005 och kommer senast från rollen som VD på en digital kommunikationsbyrå. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakt