Vi erbjuder utbildningar, workshops och föreläsningar som får ditt företag och dina medarbetare att gå från digital stress till klarhet och vidare till handling!

Priset vi kan tvingas betala för att verka i en värld där förändringstakten är exponentiell kan vara väldigt högt, både för företag och individer. Men rätt förvaltat kan en hög förändringstakt också bidra till att nya möjligheter öppnas upp i en betydligt snabbare hastighet än tidigare. Kan vi ta tillvara på dessa möjligheter innebär det att förtjänsterna av den digitala transformationen överstiger kostnaderna.

För att öka sannolikheten att möjligheterna den digitala transformationen innebär blir verklighet har vi samlat ett gäng superhjärnor. En del är kända för den stora massan och andra har valt att låta deras resultat tala för sig själva. Det som förenar oss är vår drivkraft att bidra till en bättre värld, ett litet steg i taget! Och inte på bekostnad av, utan tack vara, människor!

changers.se-64 2.jpg

Bryta ner digitaliseringen och bygga upp människan är vår metod

/ Judith & Jenny

Vår story

Vi träffades första gången för tio år sedan då vi jobbade på en inkubator tillsammans som affärsutvecklare och skulle i ett februarikallt Stockholm ta en vanlig catch-up fika. Men istället för bara en kaffe blev det ett samtal som aldrig ville ta slut. Inte bara ett möte mellan oss som personer utan ett möte mellan digitaliseringen och människan och när vi reste oss från bordet var vi rörande överens, vi måste bidra med det vi kan för att se till att digitaliseringen inte sker på bekostnad av mänskligheten utan tvärtom hjälper oss att bli ännu bättre och sannare människor. Då fyller den ett sant, och inte bara kommersiellt syfte!

Så två ekonomer, en med fetish för det digitala och en för det mänskliga, diametralt olika bakgrunder och liv men med en gemensam drivkraft: Att göra det komplexa begripligt!

/ Jenny Collén Gustafsson & Judith Wolst

Våra utbildare / föreläsare

Kontakta oss så berättar vi mer!