Vi erbjuder utbildningar, workshops & föreläsningar som får ditt företag och dina medarbetare att gå från digital stress till klarhet och vidare till handling, strategiskt såväl som operativt.

 

Om oss

Rätt förvaltat innebär den digitala transformationen fantastiska möjligheter! Men att förvalta den rätt är inte lätt och statistiskt går 70 % av allt förändringsarbete åt pipsvängen! De största anledningarna är att motstånd från organisationen och bristande ledarskap. Vi har skapat en metod som inte bara resulterar i att ni kommer kunna nyttja den digitala transformationens fördelar utan även säkerställer att medarbetarna är med på tåget.

 

Erbjudande

Judith WOlst.JPG

föreläsningar 

Vi skräddarsyr föreläsningar och workshops för chefer, ledningsgrupper styrelser, hela eller delar av företaget. Exempel på teman är: 

- 10 digitala trender som är relevanta för din organisation
- Vad krävs för ett framgångsrikt ledarskap?
- Hur får vi människor att gilla förändring?
- Digital strategi – från tanke till action!
- Så bygger du kraftfull kommunikation i en digital värld

Läs mer här

 
changers.se-26.jpg

Utbildningar

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar & workshops som får ditt företag och dina medarbetare att gå från digital stress till klarhet och vidare till handling, strategiskt såväl som operativt.

Vi har skapat en metod som inte bara resulterar i att ni kommer kunna nyttja den digitala transformationens fördelar, utan även säkerställer att medarbetarna är med på tåget.

Läs mer här

Aktuellt

One-day-workshops

Digital transformation - från kaos till klarhet på en dag

Under dagen hjälper vi er att sätta ERT digitala ramverk och bryta ner det i konkreta aktiviteter för att skapa långsiktigt hållbara resultat.

Strategi för sociala medier + innehållsstrategi

När dagen är slut får ni med er nya kunskaper kring den digitala logiken, ett ramverk att arbeta med ert innehåll utifrån samt det ni behöver för att komma igång redan i morgon!